maanantai 7. marraskuuta 2011

kumpi kampi?

Tänään tunnilla ollaan kirjoiteltu reseptejä ja runsaasti. Kaisa ja Noora on tehnyt telineitä ja nyt ne on ovat kuivumassa liimasta. Tänään tuli hieman erinlaisia telineitä niin, että tappien tilalla on listan pätkä jossa kirja "makaa".  Nyt sitten mietitään kumpaa telinettä tehdään tapeilla vai listalla, mitä mieltä te olette ?
Sussun kanssa kirjoiteltiin reseptejä ja jatketaan iltapäivällä niiden kanssa. Nyt Sussu puuhailee mainoksen kanssa ja Noora tarkastelee meidän sivuja jotka ovat vihdoin VALMIIT :-) käykää katsomassa niitä täältä!
Hintoja mietittiin myös ja saatiin aikaiseksi jo eka riita...

                                  
Lähetettii neuvonantajalle sähköpostia ja ehdotettiin kokouspäivää joten nyt vastausta odotellessa :) Tuotteet on tarkoitus saada markkinoille jouluksi ja meidät siis löytää jouluisilta markkinoilta! Tarkempia lisätietoja siitä mistä löydät meidät on nettisivuillamme joita päivittelemme aktiivisesti. Noora ja Kaisa esittelevät nyt meille telineitä joita tekivät tänään ja WOLA WOLA :D Yrityksen toiminta on nyt siis lähtenyt tosissaan pyrörimään ja toivotaan ettei me tiputa niistä pyöristä ;)

heidi

2 kommenttia:

Matti kirjoitti...

Vaikuttaa tosi hyvältä kaikki! Teline, blogi, nettisivut - muistakaa päivittää blogia ahkerasti

Cospan tiimi kirjoitti...

Kiitoksia :-) blogia yritetään päivitellä aina kun jotain tapahtuu