maanantai 28. marraskuuta 2011

tunteja

Nyt voitais kertoo täs postaukses vähän näistä tunneista.

8.30 oli aamun avaus ja sen jälkeen kaikki yritykset kertoivat opettajallemme miten menee ja mitä on tapahtunut ja sellaista tilanne katsausta ku tää on kuitenki aika itsenäistä et ite hoidetaa jutut ni sit vaa raporoidaa :-) noora&kaisa menivät tekemään uusia telineitä ja sussu laskee viikonlopun tuottoa ja ite kirjottelen tätä. Seuraava myyntipäivä on 17.12 joten tulkaa sinne :) nyt meen ite sahailee niitä tukipuita.

9.10 Kaisa,Noora&Sussu on hionut telineiden lautoja joita ostettiin lisää ja minä oon sahannu nyt tukipuita ja kolvannu niihin pohjaan logon Cospa NY, aika hienoja ;) Puutyö opettaja Paavo sahasi isoilla hienoilla koneillaan pari pätkää telineistä ja Cospan tiimi tosiaan kiittää Paavoa ja paljon meinaan hän on antanut luokkansa meidän käyttöön ja helppinyt aina hädän tullen , KIITOS :-) viikonlopun jouluavajaisissa huomattiin mistä ihmiset pitä ja mistä ei niin nyt osataan tehdä oikeita. Jouluavajaisissa saatiin tosi kivaa palautetta niin toivotaan että se jatkuu :)

10.03 Kaisa&Noora jää tekee telineitä vielä vähän.Oltiin tuolla tekemässä telineitä ja sit mein rehtoriki kävi katsomassa niitä, tosin sillo ei ollu yhtää valmiina et oltais voitu näyttää.. :-D Saatiin laitettuu pariin tukipuu ja nyt lähetään Sussun kanssa käymään pankissa ja viedään mein rahat sinne. heido!

heidi

Ei kommentteja: